Scuzati-ne pentru eventualele greseli,speram ca o sa va placa, spor la citit.

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 6 martie 2010

La miezul nopti cap 3 Vizitatoarea

CAPITOLUL 3- Vizitatoarea

-Alice, tipa mama, ce s-a intamplat?

In acelasi timp Crlisle suna la cei plecati la vanatoare.

-Edward, veniti repede acasa Alice are o viziune si nu este una buna. Apoi a inchis telefonul si s-a indreptat spre Alice. Rosale si mama erau inghetate de acum sic red la fel si eu. O lacrima de disperare imi incoltea in coltul ochiului si simteam cum imi vine sa cad din picioare. Atunci Crlisle a strigat:

-Alice, Alice…Renesmee suna-l pe Jake sa anunte haita sa fie pregatiti pentru ori ce. De acum eram disperati Carlisle o scutura pe mama dar ea nu dadea nici un semn ca s-ar afla cu noi mental numai fizic. Ochi ei erau inchisi. De odata mana mea s-a dus din instinct la buzunar si a scos micul telefon negru. Degetele mele au format fara sa ma uit numarul de mobil al lui, pe care membri familiei au insistat s ail aiba la el pentru urgente.

-Alo Jake anunta membrii haitei sa fie pregatiti pentru ori ce.

-Nessie ce s-a intamplat spune repede vin spre tine imediat.

-Nu.. nu stiu prea bine Alice a intrat in transa si nu raspunde.

Atunci s-au auzit pasi pe scari si s-au idreptat spre noi atunci tata a spus ce se intampa foarte alarmat.

-In ziua in care va sosi Renne, Volturii vor trimite un spion sa verifice daca totul e in regula. Si Alice o vede venind pe Renne or ice ar zice Bella. E foarte suparata pe tine iubito ca nu ai mai vizitato si nu o poate opri nici un uragan.

-Nu inposibil, nu si ea adika mie imi place viata asta dar nu vreau sa amestec sip e alcineva in treaba asta nu vrau sa o pun in pricol, poate fi ranita foarte usor, e un om. Sigur nu putem pleca de aici ?

-Din pacate, nu iubito, o sa trecem noi peste asta cumva.

-Pe cine trimit?

-Nu vad clar, a vorbit Alice pentru prima data. Decat o pelerine neagra, nu s-au hotarat inca. Eu am ramas inghetata de cand am vorbit cu Jacob nu ma-m miscat. Stiu ce pericol reprezinta ei pentru noi, ce agitatie au creat cand s-a anuntat sosirea lor. C e infricosatori mi sa-u parut atunci cand ma-m apropiat de ei, cand acel Aro m-a mintit ca nun e vor face rau si cum erau cat pe ce sa o faca. Nu as dori sa ii mai vad o data. Ma infioara gandul ca ar purea fi la o suta de kilometric de noi nu la cati va metri. Atunci am fost intrerupta din meditatie cand am auzit niste pasi in spatele meu si niste brate care ma-u cuprins pe la spate.

-Nu e nimic iubita mea, nu se cva intampla nimic rau. Da, sigur, spunea asta numai pentru ca eu voiam sa aud asta. Cand ma-m intors la el, se uita la tat a asteptand o explicatie.

-Voltturi trimit un spion sa verifice daca nu am dezvaluit secretul si in aceasi zi trebuie sa vina mama Bellei.Atunci l-am simtit pe Jake incordanduse langa mine.

-Si asta inseamna ca va vedea ca Renne e la voi acasa si va crede ca i-ati spus totul?

-Nu noi vom fi obligati sa ii spunem tot fiind ca o sa isi vada fica mult mai frumoasa, gratioasa si ne imbatranita. A spus tata cu durere in glas. Probabil isi amintea de perioada cand mama era inca om.

-Dar ea o sa pastreze secretul, adica nu vrea sa ii faca probleme ficei ei.

-Da, dar volturii nu o sa mai stea la discuti de data asta.Vor actiona pentru ca imaginile din mintea spionului vor spune totul, de asemenea Alice vede ca spionul va vedea ca Renne e la noi si va sta prin zona.

-O sa ii rup gatul cu dinti mei a amenintat Jake.

-Nu e chiar asa simplu a spus tata su nici o urma de speranta in glas. Simteam ca cerul imi cade in cap. Un val de speranta ne lovi pe toti pentru cateva momente dupa care am simtit din nou teama. Jasper ne trimisese sentimental de speranta, darn u ne ajuta prea tare. Alice intra in transa din nou. Jasper se indrepta spre ea la viteza maxima.

-Alice ce este ce se intampla.Atunci tata a ridicar in locul ei o mana pentru al opri. Atunci Jasper incremeni langa ea. Dupa cateva momente tata s-a intors spre Jasper.

-Alice vede cum se discuta optiunile. Daca nu e nimic in neregula ei vor veni sa ne acuze de expunere prea mare in fata oamenilor pentru ca am stat prea mult aici.Daca vor gasi ceva in neregula vor veni cam cum ar fi venit si daca nu era nimic in neregula.

-Cat timp avem, a intebat tata tensionat.

-Cam peste doua luni.Vor sa stranga multi martori. Si asta vom face si noi dupa ce vom primi vizita neasteptata.

-De ce nu incepeti mai devreme, de acum?

-Pentru ca nu este bine sa o intampinam pe Renne cu inca o droaie de vampirii gata sa ii suga sangele, a raspuns mama in locul tatei.

-Banuiesc ca ai dreptate, a spus Jake cu jumatate de gura.Atunci am avut un moment de ragaz in care sa ma pot gandi, am sa fac ce pot, nu prea mult, nu sunt o buna luptatoare(Emmett a fost pus de mama sa ma antreneze pentru or ice eventualitate, dar atunci parka nu eram pe jumatate vampir) , nu am putri care sa opreasca inamicul, numai acest dar care impresioneaza pe toata lumea. Situatia era grava,linistea apasatoare si incepeam sa realizez din ce in ce mai tare cat de grae e situatia. Atunci am auzit o miscare si m-am uitat de unde venea.Carlisle sun ape cineva si eram aproape sigura pe cine suna. Si asta a fost comfirmat.

-Alo Tanya, si a inceput sa explice totul, nu voiam sa mai ascult o data tot ce se intampla asa ca mi-am blocat mintea gandindu-ma la Jake. Acum cateva clipe totul era perfect, dar acum tot vitorul, toata fericirea disparuse lasand loc disperarii si intrebarii Ce se va intampla? Tot ce am mai scump pe lumea asta este Jake si familia mea, nimic alceva. Simteam cum o lacrima fierbinte imi curgea pe obraz, se prelingea pe fata mea. Nici chipurile celorlalti nu erau prea fericite, toate expresiile exprimau disperare.

-Nu plange, iubito totul va fi bine, cat imi doream sa aud asta, darn u era chiar asa adevarat. Jake m-a luat in brate, vroia sa imi aline suferinta.Ma sarutat usor pe gat eu nu il lasam sa imi vada sentimentele. Daca las fi lasat sa imi vada sentimentele ar fi simtit spaima si tristetea care me cuprinsese. Mama si tata erau si ei imbratisati la fel si Rose si Em, Alice era inca ocupata sa se uite in vitor si Jazz statea langa ea. Esme era langa Carlisle care inca vorbea la telefon.Acele clipe au trecut foarte greu. In aceea seara nu s-a intamplat nimic neobijnuit, in afara faptului ca nimeni nu era prea linistit. Dup ace si-a incheiat comvrbirea Carlisle sa uitat spre noi cu un fel de durere in privire.

-Dragi mei stiu ca va este greu, dar pana va venii acel spion as vrea sa incercam san e comportam cat mai normal. Adica Renee va sta putin. Ii vom explica situatia si va merge inapoi in Jaksonvil. Atunci mama a intervenit foarte hotarata.

-Va ramane aici e mult mai in siguranta aici. Va sta la Chearlie, daca va fi nevoie o voi pazi chiar eu.

-Cum doresti, daca va ramane aici te vom ajuta sa o pazesti, a raspuns Carlisle destul de calm.

-Multujmesc pentru intel;egere.

Restul zilei s-a scurs incet, incercand sa nu par ingrijorata.Adica sa ma comport norml. Jake a incercat sa se comprte si el normal sis a ma inveseleasca. El ma ajuta cat decat.Ne-am plimbat prin padure si am mers in La Push.Mai pe seara a trebuit sa ma lase acasa sis a se duca sa vorbeasca cu membrii haitei. Cand am ajuns acasa, de fapt in casa cea mare am simtit ca mi se rupe inima cand ma gandeam ca raman singura, bine nu prea singura, dar fara Jake nu ma simt asa de bine.

-Pa draga mea, ma intorc maine dimineata, stai linistita nu o sa se intample nimic rau.

-Pa, am spus eu si i-am tras capul un pic mai jos in asa fel incat s ail pot saruta, am prelungit acel sarut pana nu am mai avut aier.Ne vedem maine, te astept.O sa fiu aici de dimineata cand vi. Cu asta s-a intors spre padure si a plecsat, cand nu am mai putut s ail vad am intrat in casa si m-am indreptat spre canapeaua de piele crem. Am luat telecomanda si am incepur sa butonez . Dupa 10 minute de butonat am lasat telecomanda pentru ca am trecut de cel putin doua ori pe acelasi post de televizor, plictisita m-am dus sus in camera tatei, de fapt si a mea. Acustica e minunata si pot sa ascult muzica in voie. Am intrat in camera si m-am indreptat spre raftul cu CD-uri. Dar, pentru prim data am simtit ca nu ma atrage nimic.Totul mi se parea trist, sau vesel, vioi sau monoton. M-am idreptat spre scari, Am coborat repede scarile si am decis sa merg sa cant la pianul de acasa.Am deschis usa sa plec,dar am simtit o mana rece me spate, o atingere atat de suava incat as fi putut sa o recunosc dintr-o o mie.

-Unde te duci, Nessie a intebat cu vocea calda si suava.

-Acasa, vreau sa cant la pian.Nu am ce sa fac.

-Pot sa vin cu tine, a intrebat repede.

-Da.Am inceput sa alerg, e placut, m-am nascut cu asta, e asa de bines a simti efortul, sa vrei sa alergi mai repede si sa simti muschi incalzinduse.Mama tine usor pasul cu mine, dar nu ma intrece.

Am ajuns acasa foarte repede chiar si pentru mine, nu mi-am dat seam cat de repede am alergat, dar acum simt inima pulsandumi cu o viteza ametitoare.Ma-m asezat la pian si am inceput sa imi plimb degetele pe piam, mai repede mai intai, dupaia din ce in ce mai incite. Cantecul se contopea intr-un ridm placut nici trist nici prea vesel. Asa cum trebuia sa fie.Cand am terminat de cantat mi-am dat seama ca cantasem un cantec nou unul pe care nu il steam.

-Nu steam ca ai compus unul nou a spus mama imediat ce am terminat.

-Nici eu nu steam ca am compus unul nou am spus surprinsa.

-Mai canta inca o data.Si am inceput din nou sa cant acel ridm ametitor. Era asa de perfect. Dupa ce am terminat de cantat mama a vorbit din nou miscata.

-Imi aminteste de ziua cand tatal tau mi-a cantat cantecul meu de leagan, cu o zi inainte sa trebuiasca sa fug de Jeims.

In seara acea am mai cantat mult pana mi-Am dat seama sa este tarziu. Am mers sa fac un dus. Am ierit repede si m-am dus in pat.Am incercat sa adorm cat mai rapid stind ca a doua zi il voi vedea pe Jake.

Atunci am visat prima data mantiile negre. Totul era invaluit in ceata. Mantiile negre ma inconjurau peste tot. Oameni imvakuiti in mainti purtau niste glugi negre pe capete si nu reuseam sa le vad chipurile.Erau langa mine si deodata au pus mana pe mine stranganduma atat de tare incat un muritor nu ar fi rezistat nici o secunda. Incercam sa tip dupa ajutor, dar imi era imposibil cand de o data aud o voce cristalin ma rtriga.

-Nessye, Nessye, gata, gata a fost un cosmar, trezestete.M-am straduit sa deschid ochii cat mai repede. Cand m-am trezit mama si tata erau langa mine si ma scuturau ca sa ma trezesc.

-Gata draga mea, o fost un cosmar. Ce ciudat, tu nu prea visezi, ce ai visat?

-Veneau, imi faceau rau, ma strangeu tare.

-Gata nu sa ti se intample nimic, nu vom permite sa ti se intample ceva. Vocea tatei era asa de protectoare.

-Multumesc.Cat e ceasul, tata s-a intors sa se uite in timp ce mama ma tinea de mana.

--Este aproape sase dimineata.Ai visat asta toata noaptea?

-Cred ca da.

-Imi pare rau ca nu am fost atent la gandurile tale.Te-am fi trezit mai devreme.

-Nu e nimica.

-Vreau si eu sa vad ce ai visat,a spus mama curioasa.Cand era om si ea mai avea cosmaruri cu Volturii.I-am transmis prin intermediul maini cosmarul meu ingrozitor.

-Chiar mai rau decat am avut eu a spus ea crispandusi fata in semn de dezgust. In aceea zi am foast nelinistita si celelalte noptii au trecut cu acelasi cosmat, cu tipatul de la inceputul dimineti.Insa nici nu iti dadeai seama de timpul care trecea di de faptul ca mama mamei adica Renee sau bunica mea trebuia sa soseasca.Mama si tata plecau spre aieroportul din Port Angeles sa o ia pe Renee. Trimisul volturilor e Demetri, san e gaseasca mai usor. Alice a vazut ca va intarsia sosirea cu o zi, ca a plecat astazi.Destul timp cat sa i se explice lui Renee tota tarasenia asta cu vampirii.Timpul trecea grau, eram nerabdatoare sa o vad pe Reene.Eram curioasa de ceea ce va spune cand va afla adevarul.Am auzit niste cauciucuri iesind de pe sosea si miscanduse repede spre noi.Simteam ca nu am stare, ma plimbam de colo pana colo, nu am avut rabdare si am iesit pe veranda.Masina s-a zarit iesind din padure tata conducea, mama state ape bancheta din spate la o distanta considerabila da Renne. Mama parea nelinistita , nu a spus nimic din cate observam nu au vorbit inca. Parinti mei au coborat primi din masina, Renne s-a grabit si ea sa coboare, cand a coborat mi sa parut ca seamana foarte bine cu mama, cea umana. Numai mai ridata.

-Mama,ea este Nessie, este fiica mea,… adoptiva.

-De ce nu mi-ai spus ca ai o fica adoptive.

-AAA, mama o sa lamurim asta, dar spai linistita o sa iti ezplic cu lux de amanunte totul numai ai un pic de rabdare, as vrea sa iti explice Carlisle prima parte.

-Bine, bine ce se inta aici draga, nut e-am mai vazut de la nunta ta, acum te gasesc aici neschimbata, nici un rid, a si Edward nu are nici el nici un semn de imbatranire.Acum mai ai si o fica adoptive de care nu am aflat nimic, de ce mi-ai ascuns atatea.

-Mama, am sa explic totul acum, dar hai sa intram in casa, stai calma, stiu ca o sa te sperie asta, dar nu am in cotro trebuie sa iti spun totul.

-Stau calma, calna. Si-a mutat prvirea catre mine, m-a masurat din priviri, dar brusc privirea ei s-a oprit la ochii mei de ciocolata lichida.

-Si asrta cum se explica a intrebat eafoarte panichata, Bella ai 25 de ani e imposibil!

-Si asta pot explica, a spus ea si mai repede, parka vrand sa o impinge mai repede spre cele opt scari. A lua-to inainte, tata s-a dus sa ia bagajele lui Renne si mama era deja in casa tina-nd usa deschisa.

Renne foarte debusolata a urcat scarile repede impiedicanduse de doua ori.Am intrat in casa si m-am dus langa ceilalti care se aflau in camera cu masa mare rotunda unde de obicei discutam cu totii. Mama a conduso in spatele meu pe Renee si tata era in spatele lor.Cand am intrat toti statue asezati, m-am dus sa stau langa Alice, mama a intrat si a vorbit mai mult poruncitor.

-Renne, ia te rog loc si a indicat al zecelea scaun care era al lui Jake, nu stiu de ce nu statea nici o data langa mine, ori cum nu am facut de mult un astfel de consiliu.Fara sa spuna nimic Renee s-a dus si s-a asezat destul de sfioasa.Mama a venit langa mine si m-a luat de mana de cealalta parte a venit tata care si-a pus man ape umarul meu.Mama a inceput stanjenita.

-Cand am venit in Forks am crezut ca voi sta pana voi termina clasa a XII a si ca voi pleca la facultate, poate intr-un loc insorit.Dar in prima zi de liceu aici am intalnit un baiat la ora de biologie, avea o mimica parka nu suporta mirosul meu, eu asa cum am trait atunci, o viata de nesiguranta, am crezut ca miros urat, mi-am mirosit parul, darn u mirosea a nimic rau.Baiatul imi placea si a suras, parca ma atragea.

Urmatoarea saptamana nu a venit la scoala, ma itrebam daca era din vina mea ca nu a venit la scoala, dar saptamana urmatoare a venit , s-a prezentat politicos, si-a cerut scuze pentru comportamentul sau.A doua zi stand in parcare am vazut cum o dubita venea cu o viteza ingrozitoare spre mine, Edward a impins masina si m-a prins si pe mine, in acea clipa eram foarte contrariate, il vazusem cu cateva clipe la masina s-a dar iata-l langa mine. Daca nui era el nu as fi scapat cu viata. Am incercat sa aflu cum a ajuns asa repede la mine, Urmatoarele sase saptamani nu a mai vorbit cu mine.Dupa aceste sase saptamani grele a vorbit din nou cu mine, Am stat la masa de pranz cu mine, steam ca este ceva, dar nu steam sigur ce.Am aflat si asta cu ajutorul lui Jake, potrivit legendelor locale eru vampire, atunci Reene a scos un sunet de spaima.

-Adica, tu esti v…

-Da, da sunt vampir.Mama daca vrei sa pleci te inteleg, iti raspund la ori ce intrebare vrei tu.

-C…tu, cum ai, ei cum au devenit… vampire?

-Printr-o muscatura, veninul acctioneaza in trei zile, in acele trei zile simti o durere insuportabila, ca si cum fiecare bucatica din corp ti-a luat foc.

-Si tu, c..cum , de ce,…ai ?

-Pentru ca altfel muream, A raspuns ea repede si sigur.

-De ce?a intrebat mai sigura.

-Nessie, adica numele ei adevarat este Reneesme este un copil special, nu mai este copil, in sapte ani a crescut cat in optusprezece. Cand am ramas insarcinatacu ea sarcina a avansat foart repede, ea avea nevoie de sange, noi nu steam asta, puteam sa scap de ea, eu nu am vrut, am protejat-o cu ori ce prêt. Lui Jake i-a venit idea sa beau sange.Mi-a facut mai bine, dar era puternica si imi rupea oasele, cand era sa mor Edward m-a salvat injectandumi venin in inima.

-Dar, voi va hraniti cu…..

-Sange de animale. Dar nu toti suntem asa majoritatea se hranesc cu sange de om. A urmat o tacere apasatoare. Atunci mama a vorbit .

-Noi avem o familie care se chiama Volturii care sta in Italia. Ei sunt sefii. Verfica mereu daca nu sa dezvaluit secretul.Au trimis unul din garda lor pentru a ne controla, trebuie sa ajunga in mine dimineata. Alice vede vitorul, A vazut asta, va porni un razboi, vei fi in sicuranta, aici. Am mai primt o ingaduinta in trecut. Acum nu vom scapa decat daca luptam.Noi suntem cam cel mai mare clan inafara de ei. Mai e o famile ca a noastra. O vom chema, si alti nulti ca noi.Tu pentru a fi in siguranta poti sa stai la noi acasa, dar vei calatori in stilul nostru.

-Bine, nu prea am ce sa spun, sunt total surprinsa, si Bella trebuia sa imi spui mai devreme. As fi rezistat, Charlie stie?

-O parte. Haide, ceilalti vor veni maine, darn u vreau sa vezi asta, Nessie vii?

-Da.Pa tata. Pa tuturor.

Am plecat catre rau, dar nici una nu a vorbit, mama se simtea stanjenita.Cel putin asa cred. Cand strabateam poiana mama a inceput sa vorbeasca de odata.

-O parte dintre noi avem puteri speciale. Edward citeste gandurile,Alice vede vitorul, Jesper controleaza sentinentele pe care le si simte, eu am un fel de scut mental, dar acctioneaza numai la unele puteri, cum ar fi a lui Edward si Nessie trnsmite sentimente, o sa iti arate, e modul ei de exprimare.Renne nu parea deloc speriata, parea intr-un mic mod entuziasmata.

-Si cum trecem raul, doar nu puteti zbura.

-Nu nu putem,dar il putem sari, trebuie sa stai in spatele meu, si mama s-a aplecat pentru ca Renne sa se poata urca in spatele ei.

-Inchide ochii a avertizato mama, deschidei cand spun eu.Am mers cat de repede am putut pana la casuta noastra.

-Poti sa deschizi ochii.

-Wow, este superb acest loc.

Un comentariu:

  1. E sooperb
    Ce ma enerveaza Volturiiiii x(
    Trebuie ei sa se bage repede x(

    RăspundețiȘtergere