Scuzati-ne pentru eventualele greseli,speram ca o sa va placa, spor la citit.

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 13 martie 2010

Briza marii cap 1 Intalnirea

Cap 1

-Bella, ma striga sora mea Liza, trezestete, am ajuns.
-A, unde? am intrebat adormita.M-am intins si mi-am dat seama ca ma aflam intr-un scaun de avion.
-Am ajuns la Florentza.De o data m-am amintit unde mergeam. Destinatia insula Porrtoferaio. Pe langa Rio Maria, un orasel destul de mic.La vreo ora deel era o vila destul de singuratica unde urma sa imi petrec toata vara. Si de ce merg eu acolo? Desigur pentru ca voiam sa imi las mama sa isi petreaca vara cu noul ei sot Phill. Si cand ma gandesc ca sunt numai doi ani jumatate de cand tata a murit. De sigur intr-un accident stupid. Si mama a reusit sa gaseasca pe alcineva, si acum ma vad exilanduma in una din numeroasele vile ale sotului ei, pentru fericitea ei. Ei bine nu plec singura o iau cu mine si pe sora mea vitrega, mai mica care are 15 ani si eu find majora trebiue sa am grija de ea.De odata Liza m-a trezit din starea de visare.
-Bella actele, automat am luat si le-am intins vamesului. Drumul a decurs normal, am luat masina lui Phill care se afla in Florentza si am icercat sa fiu cat mai atenta sa nu lovesc masina care din intamplare era un Porsche galben. Era o masina foarte rapida, dar eu am condus foarte incet. Am luat feriboath-ul spre insula Porrtoferaio. De acolo am facut foarte putin pana la vila lui Phill dupa indrumarile Lizei care cunostea foarte bine locul fiind ca era locul ei preferat.
-Asta e, a zis ea cu incantare aratand spre singura casa de prin zona care avea fatada din sticla, un gazon verde foarte bine ingrijit si logic o piscina.
-E superba, da cine are grija de ea ca se vede ca e ingrijita.
-Pai sunt niste oameni care vin aici o data pe saptamana si au grija de ea.
Cand am ajuns Liza mi-a aratat casa si camera mea care era perfecta, era mare pereti erau un albastru aproape spre alb si era un pat dublu mare cu baldachin.
-Ei bine eu te las sa iti despachetezi lucrurile, ma duc sa inot.
M-am despachetat lucrurile cu incetinitorul. Cand am terminat m-am dus la bucatarie sa vad ce era de mancare in frigider. Cu surprindere am constatat ca frigiderul era plin, am hotarat sa mananc niste biscuiti. Cat stateam la masa Liza s-a intors. Purta un costum de baie din doua piese alb, in mana avea un prosop si din par ii siroia apa.
-Ei tu nu intri in apa?
-O sa am destul tinp, am spus cu indiferenta. M-am ridicat si am plecat spre malul mari, era amurgul. M-am plimbat pe malul marii, atat de linistita.Cand am considerat ca nu are rost sa mai merg m-am asezat pe nisipul fin si am privit soarele rosu care se scufunda in marea albastra. Era liniste, dar de odata am auzit in spatele meu un marait, m-am intors, dar nu am vazut nimic. M-am intors din nou capul spre ultimele raze de soare care imi mangaiau fata. Ma simteam urmarita,m-am ridicat in picioare si m-am uitat inprejur si nu am vazut nimic.
-Ecineva acolo? am intrebat cu o voce nesigura. Nimeni nu a raspuns.
M-am indreptat spre casa, seara se lasase si simteam ca imi este frica.Nu are de ce sa imi fie frica, cine poate fi aici ? Nimeni mi-am raspuns tot eu. Atunci am auzit iar acel marait, m-am intors si am surprins o umbra alba.
-Stiu ca esti acolo te-am vazut, mai bine aratate! voiam sa par sigura pe mine, sunt prea aproape de casa ca sa mi se intample ceva imi spuneam. De odata un baiat asa frumos, care avea ochii de culorea caramelului lichid a iesit de dupa niste stanci.
-Imi pare rau ca te-am speriat, ma numesc Edward.
-Ma numesc Bella, m-am uitat mai atenta la baiat, avea parul aramiu aranjat in toate pertile, pielea alba, si ochii, te pierdeai in ei.
-Unde stai? m-a intrebat.
-In vila acea am zis aratand casa.
-Vrei sa te conduc m-a intrebat el.
- Da, am raspuns.
A mers alaturi de mine uitanduse din cand in and la mine.
-Si ce faceai pe aici? orasul e destul de departe.
-Pai ma plimbam a raspuns el sec.
-Dar tu ce faceai singura noaptea?
-Am privit cum apune soarele, o sa fie o vara lunga si plictisitoare, vreau sa ma obijnuiesc cu asta. Intre timp am ajuns pe plaja din fata vilei si sinteam ca vreau sa mai stau cu el.Atunci el a rupt tacera intrebanduma?
-Vrei sa te plimbi maine cu mine?
-Da am raspuns incantata ca aveam sa il mai vad.
-Atunci maine dupa apus a raspuns el. Vin sa te iau de aici. Pa, a spus si s-a intors sa plece. L-am privit cum se ideparta, ma fermeca.

2 comentarii:

  1. wow e tare
    imi place mi-ai captat atentia
    urmatorul capitol ?
    pun pariu k o sa fie un fic grozav

    RăspundețiȘtergere
  2. Atat de frumos
    Pls puneti mai repede cap din ficuri ca mor de nerabdare sa vad ce se intampla :x

    RăspundețiȘtergere